11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ne KAGİDER’den özel video geldi

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ne KAGİDER’den özel video geldi

11 Ekim Dünya Kız Çocukları gününe özel KAGİDER’den bir video geldi. Kız Çocuklarının Okullaştırılması konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir film hazırladı. İşte KAGİDER’den özel videosu

Bugün 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü ve KAGİDER bu güne özel video yayınladı. KAGİDER’in bugüne özel hazırladığı videoda ‘Benim kızım ne yaparsa en iyisini yapar’ mesajı verildi ve kız çocuklarının okula gitmesini desteklemenin önemi vurgulandı:

“Uçsuz bucaksız ormanlar bile bir fidandan doğar. Tıpkı aydınlık bir geleceğin küçücük bir çocuğun hayallerinden doğacağı gibi. Ben Nesrin, rizeli bir köy öğretmeninin kızıyım. Henüz küçücük bir fidanken eğitimim için ayrıldım köyümden. Başarı basamaklarına tırmanırken sahip olduğum en büyük destek bana inanan bir babaydı. Şimdi ülkemin en büyük projelerine imza atan bir kadın olsamda kulağımdan hiç eksilmedi babamın söylediği söz; ”Benim kızım ne yaparsa en iyisini yapar”. Onların hayalleri gerçek olsun diye eğitim hayatlarında desteğiniz çok önemli. Sizin çocuklarınız da en iyisini yapsın diye! #BenimKizimEnİyisiniYapar #DünyaKızÇocuklarıGünü”

KAGİDER NEDİR? 

Açılımı Türkiye Kadın Girişimciler Derneği olan kuruluş Eylül 2002‘de kurulmuştur. Faaliyete başlarken 37kadın girişimci ile yola çıkan dernek kar amacı gütmeyen ülke çapında çalışmalar yürütmektedir. KAGİDERmerkez olarak İstanbul’da faaliyet gösterir.

KAGİDER kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içine girerek genç kadınların iş hayata adım atmalarında yardımcı olmak girişimci olmayı arzulayan kadınlar için eğitim desteği vermek güzel yerlere gelmiş girişimci kadınları rol almak ve arttırmak amacıyla bir çok proje yürütmüştür. KAGİDER yaklaşık 300 kadın girişimcisi ile güçlenmeye ve büyümeye devam eden bir kuruluştur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN