15 Temmuz’da kargolar açık mı? 15 Temmuz PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS Kargo çalışma saatleri

15 Temmuz’da kargolar açık mı? 15 Temmuz PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS Kargo çalışma saatleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2017 yılında alınan kara ile resmî tatil ilan edilmişti. Her yıl bu tarihte birçok devlet kurumu ve özel kurumlar tatil yapıyor. Vatandaşlar, ‘’15 Temmuz’da PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS kargo açık mı?’’ gibi soruların cevaplarını araştırırken, 15 Temmuz’da kargoların çalışma saatleri de belli oldu.

Geçen senelerde yalnızca büyük PTT şubeleri hizmet vermişti. Bu yıl da 15 Temmuz Çarşamba günü büyük PTT şubelerinin hizmet vermesi bekleniyor. Şubelere gitmeden vatandaşların şubelerle irtibat kurması isteniyor. 15 Temmuz’da Aras, Yurtiçi, MNG, UPS gibi kargo şirketlerini çalışma saatleri de geçen yılla aynı olacak.

15 TEMMUZ'DA KARGOLAR AÇIK MI?

15 Temmuz Çarşamba günü resmî tatil olduğundan dolayı kargo şirketleri kapalı olacak.

PTT ŞUBELERİ AÇIK MI?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmî tatil olması sebebiyle yalnızca büyük PTT şubeleri açık olacak. Diğer PTT şubeleri ise kapalı olacak. Bundan dolayı PTT ile işi olan vatandaşların, şubelere gitmeden önce ilgili şube ile irtibat kurması öneriliyor.

HASTANE, ECZANE VE SAĞLIK OCAKLARI DA KAPALI

15 Temmuz Çarşamba günü hastane, eczane, sağlık ocakları ve aile hekimlikleri de kapalı olacak. Hastanelerin acilleri çalışacak. Hastanelerde bazı doktorlar, nöbetçi olarak hizmet verecek. Eczaneler de kapalı olacakken, yalnızca nöbetçi eczaneler çalışacak.

HASTANE, ECZANE VE SAĞLIK OCAKLARI İLE İLGİLİ BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

15 TEMMUZ'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? (TIKLA-ÖĞREN)

15 TEMMUZ MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN

BANKALAR DA KAPALI

Finansal işlemlerini yapmak, para göndermek ya da para almak için bankalarda işi olacak olan vatandaşlar, ATM ya da internet bankacılığını kullanacak. Zira 15 Temmuz’da bankalar da kapalı olacak.

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki kendilerine Yurtta Sulh Konseyi adını verdiği darbeci askerler tarafından kalkışılan darbe girişimi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türk halkının sağlam duruşu ile bertaraf edilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FaceTime aracılığıyla televizyonlara bağlanarak, halkı sokağa ve meydanlara davet etmişti. Darbe girişimini bertaraf eden Türk halkı, 2017’de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından alınan karar ile 15 Temmuz’u Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlamaya başlamıştı.

Bundan dolayı 15 Temmuz Türkiye’de resmî tatil ilan edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN