2. Abdülhamid'in torununa çakarlı araç

2. Abdülhamid'in 4. kuşaktan torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, büyük dedesinin vefat yıl dönümünde çakarlı araçla mezarlığa gitti. Bir grubun Osmanoğlu'nu 'Şehzade' diye karşılaması ise dikkat çekti.

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamit'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun çakarlı araçla yaptığı ziyaret tartışmalara neden oldu.

10 Şubat'a ait olup 13 Şubat'ta paylaşılan görüntülerde, Vefatının 103. yıldönümü için 2. Abdülhamit’in türbesi önünde toplanan Devlet-i Aliyye Ocakları üyeleri, padişahın 4. kuşaktan torunu olan başkanları Kayıhan Osmanoğlu’nu mehter takımı ve “Yolun yolumuzdur şehzadem” sloganlarıyla karşıladı.

Görüntülerde ellerinde 'Devlet-i Aliyye Ocakları' yazılı pankartlar ve başlarında fes bulunan bir grup karşılıyor. Sultanahmet Meydanı'nda toplanan grup daha sonra Osmanoğlu'nun öncülüğünde Ayasofya'ya yürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN