2019 Silivri seçim sonuçları: İşte Belediye Meclisi oy oranları | 31 Mart seçimleri

2019 Silivri seçim sonuçları: İşte Belediye Meclisi oy oranları | 31 Mart seçimleri

2019 yerel seçimleri Silivri sonuçları, Silivri Belediye Meclisi oy oranları sandıklar açıldıktan sonra merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçlarını etkileyecek ilçelerin başında gelen ilçede yarış MHP ve CHP adayı arasında geçti. Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti'nin destek verdiği MHP adayı Volkan Yılmaz mı önde İYİ Parti'nin destek verdiği CHP adayı Özcan Işıklar mı? İşte grafikli Silivri seçim detayları...

31 Mart yerel seçimlerinde kıyasıya mücadalenin olduğu Silivri'de CHP mi MHP mi önde? İstanbul ilçelerinde gözlerin çevrildiği noktalardan biri de Silivri. Cumhur İttifakı'nın ortak adayı MHP'li Volkan Yılmaz ile Millet İttifakı'nın ortak adayı CHP'li Özcan Işıklar arasında gecen yarışta oy oranları ne? HDP'nin de desteklediği CHP yüzde kaç oy aldı? Aşağıdaki linke tıklayarak Silivri seçim sonucunu, oy oranlarını dakika dakika takip edebilirsiniz. 

SİLİVRİ'DE HANGİ PARTİ ÖNDE?

İtanbul 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin aday göstermeyerek MHP'yi desteklediği 3 ilçeden biri Silivri. CHP'nin güçlü olduğu ilçede Volkan Yılmaz AK Partililerden de oy aldı. Sandıklardan ilk sonuçlar gelirken Silivri'de hangi parti aday önde sorusu önemini koruyor. Peki sonuçlar nasıl şekillenir. Önceki seçimler ve anket sonuçları ne diyor?

19-03/25/silivri.png

24 Haziran Silivri seçim sonuçları ve oy dağılımı

24 Haziran seçimleri Silivri sonuçları CHP'yi işaret ediyor. Yüzde 34.8 oy olan CHP'yi AK Parti yüzde 33.6, İYİ Parti yüzde 10.8, HDP yüzde 10.7, MHP yüzde 8.4 ile takip etmişti. Bu kez HDP ve İYİ parti faktörü dikkata alındığında anketlere yansdığı gibi CHP açık ara önde gözüküyor.  

CHP SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖCNA IŞIKLAR

CHP 31 Mart yerel seçimlerinde Silivri'de Özcan ışıklar'ı aday gösterdi. 1960 yılında Silivri’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden 1984 yılında mezun oldu. Kamu ve özel sektörde yöneticilik görevlerinde bulundu. 1979 yılında Silivri CHP Gençlik kollarında siyasete başladı ve 1984’te SODEP Kurucusu oldu, 1986 ‘da Kurultay delegesi seçildi.

19-03/25/zcan.jpg
CHP, Silivri'de Özcan ışıklar'ı aday gösterdi.

SHP İlçe Sekreterliği, CHP Yönetim Kurulu Üyeliği,1994-1999 yılları arasında Silivri Belediyesi Meclis Üyeliklerinde bulundu. 1999-2004 yıllarında CHP Yönetimindeki Silivri Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi ve 2009 Yerel Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığı’na seçildi. 30 Mart 2014 yılı Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkanı seçildi.

Özcan Işıklar evli ve 2 çocuk sahibidir. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İstanbul İli, Silivri İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

19-03/25/volkan-yilmaz.jpg
MHP'li Volkan Yılmaz'ı Silivri'de AK Parti seçmeni de destekleyecek.

MHP SİLİVRİ ADAYI VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Belediye başkan adaylarının arasında Volkan Yılmaz'da yer aldı. Peki Silivri Beledi başkan adayı olan Volkan Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

17 Ocak 1972 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi'de noktalamıştır.

Uzun yılları profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN