Adana’da sahte içkiye geçit yok

Adana’da sahte içkiye geçit yok

Adana’da ihbar üzerine yapılan kaçak içki operasyonunda 205 şişe ve 45 litre içki, 10 litre etil alkol, 10.5 litre viski aroması ele geçirildi.

Adana'da, Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri Seyhan ilçesinde bir evde kaçak içki yapıldığı ihbarı üzerine polis adrese baskın yaptı.

Baskında evde yapılan aramada 205 şişe, plastik bidonlar içerisinde 45 litre satışa hazır içki, 10 litre etil alkol, 0.5 litre viski aroması ve içki yapımında ve dolumunda kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Polis A.M. ve E.G. isimli şahısları gözaltına aldı.

ADANA/İHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN