Adil Gür kimdir?

Adil Gür kimdir?

A&G Araştırma Şirketi'nin sahibi Adil Gür, televizyon haber kanallarında sıklıkla yorumcu olarak yer almaktadır. Seçim dönemlerinde yaptığı geniş çaplı araştırma çalışmalarıyla bilinen Adil Gür, sektörüne 1983 yılında anketör olarak adım atmıştır.

Habertürk TV'de katıldığı bir programda tansiyon düşmesi nedeniyle baygınlık geçiren Adil Gür, sosyal medyada gündem oldu. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan 'Adil Gür biyografisi' internette araştırılıyor. A&G Araştırma Şirketi ile yaptığı seçim anketleri, birçok basın-yayın organında yer almıştır.

ADİL GÜR'ÜN HAYATI

1965 yılında Malatya'da dünyaya geldi. İlk-orta ve lise öğrenimini Malatya'da, yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

Araştırma sektörüne 1983 yılında anketör olarak giren ve 1995 yılına kadar çeşitli araştırma şirketlerinde yöneticilik yapmış olan Adil Gür, 1995 yılında ise A&G Araştırma Şirketi'ni kurdu. 1995-2015 yılları arasında seçim tahminleri ile adını duyuran Gür, halen birçok siyasi ve sosyal içerikli araştırma yürütmektedir.

Bir süredir Türkiye'nin çeşitli belediyeleri ile birlikte Dünya Bankası ve Avrupa Birliği kaynaklı 'Vatandaş Karnesi - Başkan Dinliyor' adlı projeyi yürütmekte, vatandaş memnuniyetini arttırıcı çalışmalar yapmaktadır.

Adil Gür, 1999 yılında Naile Gür ile evlendi. 1'i kız, 1'i erkek 2 çocuk babasıdır.

1965 doğumlu olan Adil Gür, 2020 yılı itibariyle 55 yaşındadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN