Adil Serdar Saçan'ı darp eden Onur Özbizerdik tutuklandı | Son dakika haberleri

Adil Serdar Saçan'ı darp eden Onur Özbizerdik tutuklandı | Son dakika haberleri

İstanbul Beşiktaş’ta bir eğlence merkezinde eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği ve mekana gelen polislere mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve bugün çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "Görevi yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklanan Onur Özbizerdik, hakimlikteki ifadesinde, "Ben Eyüp Sultan Camisi’ne giderek içkiye tövbe edeceğim. Silaha zaten tövbe etmiştim" dediği belirtildi.

İfadesinde Adil Serdar Saçan’a vurmadığını, mekanda çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığını söylediği ileri süren Özbizerdik’in, "Daha sonra alkol almaya devam ettim. Yaklaşık 4-5 dakika sonra bir grup gelerek üzerime çullandılar. Bu kişilerin üzerinde polis kıyafeti ve telsizleri yoktu" dediği öğrenildi. Mekanın dışına çıkarıldığını ve burada kimseye saldırmadığını söyleyen Özbizerdik’in, kimseye silah çekmediğini ve 6 aydır da silah taşımadığını söylediği kaydedildi.

"EŞİM KANSER, ÇOCUKLARIMA BAKMAM LAZIM..."

Eşinin kanser hastası olduğunu ve Amerika’da tedavi gördüğünü belirten Özbizerdik’in 2 çocuğuna bakmak için salıverilmeyi talep ettiği öğrenildi. Polise karşı oldukça saygılı olduğunu ve rahmetli dedesinin kendisine ’Bekçi bile görseniz önünüzü ilikleyin’ dediğini aktaran Özbizerdik’in olay günü alkollü olduğunu ancak böyle bir şey yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

"EYÜP SULTANA GİDİP TÖVBE EDECEĞİM..."

Özbizerdik’in hakime, "Ben, Eyüp Sultan Camisine giderek içkiye tövbe edeceğim. Silaha zaten tövbe etmiştim" diyerek salıverilmesini talep ettiği kaydedildi.

POLİSE MUKAVEMETTEN TUTUKLANDI

İstanbul Nöbetçi 9. Sulh Ceza Hakimliği, ifadesinin ardından Özbizerdik’in, "Görevi yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerindeki bir eğlence merkezinde dün akşam çıkan tartışmada, yeraltı dünyasının tanınan ismi Alaaddin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği ve olay yerine gelen polis ekiplerine de mukavemet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

TUTUKLANMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Özbizerdik'in, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesi alındı.

Soruşturma savcısı, şüpheli Özbizerdik'i, "kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Mahkeme Özbizerdik'in tutuklanmasına karar verdi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN