Ajda Pekkan Sinan Akçıl'ın sesini Canın Sağolsun şarkısından neden sildi?

Ajda Pekkan Sinan Akçıl'ın sesini Canın Sağolsun şarkısından neden sildi?

Ajda Pekkan Canın Sağolsun klibini bir günde kaldırdı, Sinan Akçıl'ın sesini sildirip yeniden yayınladı. Yaşananlardan sonra Sinan Akçıl'ın vokalleri ve görüntüsü klipte dururken, sesi kaybolmuştu. Nihat Odabaşı imzalı klipte Sinan Akçıl'ın sesi neden silindi?

Ajda Pekkan'ın söz ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan "Canın Sağolsun" şarkısının Nihat Odabaşı imzalı klibi 5 Temmuz'da Youtube'da yayınlandı, 1 gün sonra Sinan Akçıl'ın sesi silinerek yeniden yayınlandı. Akçıl'ın vokalleri ve görüntüsü duruyordu.

AJDA PEKKAN SİNAN AKÇIL'IN SESİNİ NEDEN SİLDİ?

Yeni klipte Sinan Akçıl'ın hem baştaki 8 saniyelik hem de 3.40 ve 3.46 dakikaları arasındaki 6 saniyelik sesi kaybolmuştu. Peki bunun sebebi neydi? Ortaya atılan 2 iddia var:

1- Ajda Pekkan hayranları klip yayınlanınca Sinan Akçıl'ın olduğu bölümleri eleştirdi. "Ajda Pekkan'ın şarkısı neden Sinan Akçıl'ın sesiyle başlıyor?" tartışması giderek büyüyünce Pekkan klipten ilgili bölümleri kaldırma kararı aldı.

2- Ajda Pekkan klipteki bazı görüntüleri beğenmedi ve klibi kaldırdı. Sosyal medyada "Ajda kesin görüntüsünden memnun kalmamıştır." söylentileri dolanınca yapım şirketi açıklama yaptı: "Pekkan, düzenlemeyle ilgili birkaç yere takıldı, düzeltildi."

AJDA PEKKAN'IN CANIN SAĞOLSUN KLİBİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN