AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok kimdir?

AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok kimdir?

AK Parti'de Ankara ilçe belediye başkan adayları bugün açıklanıyor. Turgut Altınok'un AK Parti Ankara Keçiören İlçesi Belediye Başkan adayı olmasının ardından Turgut Altınok'un kim olduğu merak edilmeye başladı. Merak edilen soruları haberimizde okuyabilirsiniz...

AK Parti'nin İstanbul'da olduğu gibi Ankara'da da bir kaç ilçe belediyesini ittifak yaptığı MHP'ye bırakması bekleniyor. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı daha önce Mehmet Özhaseki olarak belirlenmişti.

TURGUT ALTINOK KİMDİR?

Ankara'nın Balâ ilçesine bağlı Aşıkoğlu mahallesinde 1957 yılında dünyaya gelen Turgut Altınok; ilkokulu Keçiören Fevzi Atlıoğlu İlkokulu’nda, Ortaokulu ve Liseyi, Keçiören Kalaba Lisesi’nde okudu.

19-01/01/ankarada_gokceke_kadar_surpriz_ittifak13839947440_h1093288.jpg

Yüksek öğrenim için gittiği Azerbaycan da Hukuk eğitimini aldı. Türkiye - Azerbaycan ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı Azerbaycan Vektör Uluslararası İlim Merkezi tarafından fahri doktora payesi bulunan Turgut Altınok evli ve dört çocuk babasıdır.

Altınok, 3 Dönem Keçiören Belediye Başkanlığı görevini üstlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN