AK Parti il bakan yardımcısından Ekrem İmamoğlu'na: Yunan evladı...

AK Parti il bakan yardımcısından Ekrem İmamoğlu'na: Yunan evladı...

İstanbul seçimlerine günler kala siyasilerin dili giderek sertleşirken, hakarete varan paylaşımlar tepki topluyor. AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na 'Yunan evladı' paylaşımıyla hakaret etti.

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Kenan Peker, Twitter hesabından CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "İstanbulu konstantinopolismi sandın yunan evladı #SeriYalancı" paylaşımıyla hakaret etti. 

Paylaşıma çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi. Peker'in paylaşımı şöyle: 

19-06/15/b8350535-5bfc-4118-a997-61bde8851ec2

Peker, aynı paylaşımına İmamoğlu'nun, Yunan medyasında çıkan haberlerinin de ekran görüntüsünü ekleyerek, “Haberim yoktu yalanı” ile paylaştı.

Gelen tepkiler üzerine hesabını 'kilit'leyen Peker'in paylaşımı da sildiği ileri sürüldü. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN