Akşener, Soylu'yu göreve çağırdı: Özdağ'a saldıranlar derhal yakalanmalı

Akşener, Soylu'yu göreve çağırdı: Özdağ'a saldıranlar derhal yakalanmalı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Gelecek Partili Özdağ'ın saldırıya uğramasıyla ilgili olarak Soylu'yu göreve çağırdı, Akşener, saldırganların derhal yakalanmasını isteyerek, "Bu tür saldırganların yaptığı yanına kar kalıyor Türkiye’de" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün devam ettiği esnaf gezilerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akşener'in  gündeminde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın uğradığı silahlı ve sopalı saldırı vardı. 

AKŞENER, SOYLU'YU ÖZDAĞ KONUSUNDA GÖREVE ÇAĞIRDI

Akşener, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı kınayarak, Özdağ'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Özdağ'a yapılan saldırı konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu göreve çağıran Akşener, saldırganların derhal yakalanması ve haklarında hukuki işlem başlatılmasını istedi. Akşener, "Bu tür saldırganların yaptığı yanına kar kalıyor Türkiye’de. Benim evim basıldı saldırganların tümü berat etti. Sayın Selçuk Özdağ konusunda bunların yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ KONUSUNDA NE YAPILACAĞI BELLİ DEĞİL

Ümit Özdağ hakkında verilen mahkeme kararını değerlendiren Akşener, "Henüz hiçbir arkadaşımla ne olup ne olmayacağına dair bir konuşmam olmadı, şu olacak diye bir kanaat yürütmem mümkün değil. Biz her kararı ortaklaşa alıyoruz partimiz olarak o yüzden bir şey söylemem mümkün değil" diye konuştu.

"ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN AŞI OLDUM"

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aşı konusunda siyasilere yaptığı çağrıya ilişkin "Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beyefendi bütün genel başkanlar, tanınmış siyasetçiler gibi beni de aradı. Ben de bugün aşı oldum. Tereddütleri olan insanımız açısından örnek olmak açısından aşı oldum dolayısıyla herkese tavsiye ediyorum aşı olmayı" ifadelerini kullandı.

"GENEL MERKEZ'DEN YAPILAN AÇIKLAMALAR ÜZERİNDEN HADİSEYE BAKIYORUZ"


Bir gazetecinin "Çanakkale ve Bolu CHP’li belediye başkanları ile Meclis Üyeleriniz arasında bir anlaşmazlık söz konusu, CHP’li belediye başkanının ‘siz eş başkanlık istiyorsunuz ama o bizde olmaz’ sözleri var, millet ittifakında Belediye Meclis Üyeleri arasında bir sorun mu yaşanıyor?" sorusuna Akşener, şu cevabı verdi:

"Millet ittifakı çerçevesinde CHP’den seçilmiş belediye başkanlarının sözlerine ve tavırlarına dair Genel Merkez’den yapılan açıklamalar var. O açıklamalar üzerinden hadiseye bakıyoruz."

AKŞENER İKTİDARA SESLENDİ: BASIN MENSUPLARINNIN AŞILANMASI DA ZORUNLU OLSUN


Aşı konusuna tekrar değinen Akşener, sözlerini şöyle bitirdi: "İktidardan talebimiz şudur, özellikle sizin gibiler bu tarz çalışanlar, esnafların yanında çalışanlar, genellikle toplu taşıma aracını kullanıyorsunuz, 65 yaş üzerine yapılacak aşı ancak bu zorunluluk içerisine sizin de basın mensuplarının, esnafların yanında çalışan insanların hepsi çalışmak zorunda kalan bu insanların da zorunlu aşılanma konusuna iktidarın dikkat etmesini istiyorum ve bunu talep ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN