Selçuk Özdağ'dan Semih Yalçın'ın 'Bu hareketin delisi çoktur' sözlerine tepki

Selçuk Özdağ'dan Semih Yalçın'ın 'Bu hareketin delisi çoktur' sözlerine tepki

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırı sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın saldırıya ilişkin sözlerine tepki gösterdi. Özdağ, "Delilerine' çok güvenmesinler. Zira bir akıllı bin delinin hakkından gelir." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün evin önünde saldırıya uğramıştı. Saldırı sonrası MHP'li Semih Yalçın'ın "Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler" sözlerine Selçuk Özdağ'dan sert tepki geldi.

Silahlı sopalı saldırıya uğrayan Özdağ,  Yalçın'a "Siz herkese her şeyi diyecekseniz ama başkaları size hep temenna mı sunacak? Hayırdır sn. devletlular! siz ağa mısınız bey misiniz?" şeklinde yanıt verdi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Selçuk Özdağ'ın paylaşımı şöyle:

"Camdan evlerde, sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken “delilerine” çok güvenmesinler. Zira bir akıllı bin delinin hakkından gelir. Siz herkese her şeyi diyecekseniz ama başkaları size hep temenna mı sunacak? Hayırdır sn. devletlular! siz ağa mısınız bey misiniz?"

 

BİR TEPKİ DE TEMURCİ'DEN

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci'de, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Semih Yalçın'ın sözlerine tepki gösterdi.

Temurci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bizde de deli çoktur, ancak bizler ülkemizin, milletimizin, demokrasinin, insan hak ve özgürlüklerinin, hukukun delisiyiz. Suçu ve suçluyu öven bu şahsa karşı Savcılarımızı göreve davet ediyorum. 5 kişinin 1 kişiye alçakça saldırmasını sahiplenen bu anlayış ülkücülüğün yüz karasıdır."

 

 

SEMİH YALÇIN NE DEMİŞTİ?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşan Semih Yalçın, "Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler... Bakın biz 80 öncesinin içinden geldik. Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım Nagehan Hanım." demişti. 

SELÇUK ÖZDAĞ'A SALDIRI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a cuma namazına gitmek için evinden çıktığı sırada silahlı bir grup tarafından saldırı düzenlenmişti. Hastaneye kaldırılan Özdağ'ın parmaklarında kırık meydana gelirken, kafasına 15 dikiş atılmıştı

1338392.jpg.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN