TBMM Başkanı Şentop, Özdağ, Uğuroğlu ve Hatipoğlu'na saldırıları kınadı

TBMM Başkanı Şentop, Özdağ, Uğuroğlu ve Hatipoğlu'na saldırıları kınadı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınadı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu ve, Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınayarak "Faillerin en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edeceğine inanıyorum" dedi.

Şentop, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, Özdağ ile gazeteciler Uğurluoğlu ve Hatipoğlu'na yapılan saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, "Kendilerine geçmiş olsun diyorum. Faillerin en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edeceğine inanıyorum." ifadelerine yer verdi. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu dün saldırıya uğramıştı.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un saldırıları 23 saat sonra kınaması dikkat çekti.

karar-manset-16-ocak-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN