DEVA Partisi: Siyasetçilere ve gazetecilere yapılan saldırıları kınıyoruz

DEVA Partisi: Siyasetçilere ve gazetecilere yapılan saldırıları kınıyoruz

DEVA Partisi’nden yapılan açıklamada, Selçuk Özdağ ile Orhan Uğuroğlu’ya yönelik menfur saldırıların amacının muhaliflere gözdağı vermek olduğu ifade edilerek, “Siyasetçilere ve gazetecilere yapılan tüm saldırıları kınıyoruz” denildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a cuma namazına gitmek üzere evinden çıktığı sırada silahlı ve sopalı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Hastaneye kaldırılan Özdağ'ın elinden ve kafasından ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi.

Olayın ardından Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu da evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

Yaşananlara çok sayıda siyasi tepki gösterirken, DEVA Partisi de saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Saldırıların bütün muhalif kesimlere gözdağı verme çabası olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:  

Siyasetçilere ve gazetecilere yapılan tüm saldırıları kınıyoruz.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a ve Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na bugün yapılan saldırıları kınıyor, kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Saldırının ardından Genel Merkez Başkanlık Kurulu üyelerimiz Mehmet Emin Ekmen ve İdris Şahin, tedavi gördüğü hastanede Özdağ’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine refakat eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün, Feridun Bilgin ve Feramuz Üstün ile görüşmüşlerdir. 

“SALDIRILARIN AMACI MUHALİFLERE GÖZDAĞI VERMEK” 

Bu saldırılar, Cumhur İttifakı sözcülerinin her gün muhalefet partilerini, beğenmedikleri gazetecileri, sivil toplum örgütlerini, entelektüelleri ‘terörist’ ve ‘hain’ olarak göstermeyi alışkanlık haline getirdiği bir ortamda gerçekleşmiştir. Bütün muhalif kesimlere gözdağı verme çabasıdır.  

Sayın Cumhurbaşkanını ve irili ufaklı ortaklarını; ayrıştıran, kutuplaştıran, tehdit eden, nefret eken bu dilden artık vazgeçmeye davet ediyoruz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN