AK Parti Grup Başkanı Bostancı'dan art arda yaşanan saldırılara tepki

AK Parti Grup Başkanı Bostancı'dan art arda yaşanan saldırılara tepki

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve gazetecilere yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a cuma namazına gitmek üzere evinden çıktığı sırada silahlı ve sopalı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Hastaneye kaldırılan Özdağ'ın elinden ve kafasından ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi.  

Gazeteci Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’nun da bugün darp edildiği öğrenilirken, art arda yaşanan saldırılara çok sayıda isim sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.  

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı da Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelerle yaşananlara tepki gösterdi:

Selçuk Özdag, Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınıyor, geçmiş olsun diyorum. Türkiye hukuk devletidir ilgili kurumlar gerekli tahkikatı yapacaklardır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN