Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na saldıranlar serbest bırakıldı

Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na saldıranlar serbest bırakıldı

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’nu darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli, serbest bırakıldı.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’nu darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, dün öğle saatlerinde evinin önünde arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı.

Kolundan yararlanan Uğuroğlu, hastanedeki tedavi işlemlerinin ardından karakola giderek, şüphelilerden şikayetçi oldu. 

Polis ekiplerinin bölgedeki kameralardan yola çıkarak başlattığı çalışma sonucu 3 şüpheli gözaltına alındı. Firarı 1 şüpheli de daha sonra gerçekleştirilen operasyon sonucu gözaltına alındı. Önceki günden bu yana işlemleri devam eden şüphelilerin bugün adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.  
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN