Kılıçdaroğlu: Bu sistematik saldırıyı kınıyorum

Kılıçdaroğlu: Bu sistematik saldırıyı kınıyorum

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gelecek Partili Özdağ ve gazetecilere yapılan saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada "Sistematik olduğu anlaşılan saldırıları kınıyorum" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırılara ilişkin, "Sistematik olduğu anlaşılan saldırıları kınıyorum" açıklamasında bulundu. 

Kılıçdaroğlu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi Genel Bşk. Yard. Selçuk Özdağ ile Gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu'nu hedef alan, sistematik olduğu anlaşılan saldırıları kınıyorum. Unutulmamalıdır ki, demokrasi ve düşünce özgürlüğünü hedef alan saldırılara sessiz kalanlar, saldırıya da ortak olur!

 

 

NE YAŞANDI?   

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. 5 kişinin saldırısı sonucu elinden ve başından ciddi şekilde yaralandığı açıklanan Özdağ, hastaneye kaldırıldı. Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ile KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu'na da bugün kimliği belirsiz kişilerce saldırıda bulunuldu. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN