Davutoğlu'ndan 'Korkmuyoruz' mesajı

Davutoğlu'ndan 'Korkmuyoruz' mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından, Ankara'da silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ ile ilgili 'Korkmuyoruz' mesajıyla bir video paylaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya tepki gösterdi. Davutoğlu videoya 'Korkmuyoruz' etiketini ekledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ dün cuma namazına giderken silahlı ve sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Özdağ'ın kafasına 5 dikiş atıldı. Saldırıya çok sayıda siyasiden de tepki geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından 'Korkmuyoruz' mesajıyla bir video paylaştı. Videoda Selçuk Özdağ'ın daha önceki konuşmaları ve Davutoğlu'nun saldırıyla ilgili ifadeleri yer aldı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN