Alef dizisi oyuncuları kimler? Blu TV’nin yeni dizi Alef’in konusu

Alef dizisi oyuncuları kimler? Blu TV’nin yeni dizi Alef’in konusu

10 Nisan Cuma akşamı Blu TV ekranlarında ilk bölümü ekranlara merhaba diyen Alef dizisi Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyor. Peki, usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Alef dizisi konu nedir? Oyuncuları kimler? Tüm detaylar karar.com’da…

Hem polisiye hem de mistik ögelere sahne olan Blu TV’nin yeni dizisi Alef’in yönetmen koltuğunda Emin Alper oturuyor. 8 bölüm sürecek dizide, birbirinden gizemli cinayetler çözülürken, yüz yıllar boyu saklı kalan sır perdesi de aralanıyor. Blu TV’nin yeni dizisi Alef’i oyuncuları ve konusuna dair detaylar haberimizde…

BLU TV’NİN YENİ DİZİ ALEF’İN KONUSU

Alef dizisi,İstanbul Boğazı'nda bulunan cesedin ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin gizemini çözmeye uğraşan iki dedektifin hikayesini anlatıyor.

Genç ve hırslı dedektif olan Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) İngiltere'de eğitim alan biridir ve olaylara Batılı yöntemlerle yaklaşmaktadır. Birlikte çalıştığı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), teşkilatta başına buyruk halleriyle tanınan, tecrübeli ve geleneksel yöntemleri benimseyen dedektiftir.

Hem özel hayatları, hem de olaylara yaklaşma tarzları birbirinden farklı olan ikili İstanbul’da işlenen esrarengiz bir seri cinayet vakasının izini sürerken, bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Yaşar (Melisa Sözen) da onlara katılır. Üç kişiden oluşan bu ekip, cinayet vakasını çözmeye çalışırken elde ettikleri her kanıt ile asırlardır saklı kalan bir sır perdesini aralayacaklardır.

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizi 8 bölüm sürecek.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULARI

Alef dizisinin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper otururken, başrollerini Dedektif Kemal rolünde Kenan İmirzalıoğlu, Dedektif Kemal’in ortağı Settar rolünde Ahmet Mümtaz Taylan ve Üniversitede öğretim görevlisi Yaşar rolünde Melisa Sözen paylaşıyor.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

18 Haziran 1974 yılında Ankara’nın Balâ ilçesinde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı.

Lisans eğitimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı

1997 yılında Best Model of Turkey'de birinci seçildi, daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katıldı ve birinci seçildi. Böylece Best Model of The World olan ilk Türk Erkeği oldu.

Deli Yürek, Hayat Bağları, Alacakaranlık, Acı Hayat, Zağara ve Diğerleri, Ezel, Karadayı ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinde ve pek çok filmde rol aldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN