Ali Babacan'dan 15 Temmuz mesajı: Paralel yapılanmaların her zaman karşısındayız

Ali Babacan'dan 15 Temmuz mesajı: Paralel yapılanmaların her zaman karşısındayız

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı hain darbe girişiminin 4. yıl dönümüne ilişkin paylaşımda bulunan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 'Darbelerin ve paralel yapılanmaların her zaman karşısındayız. Demokrasimize sahip çıkmak, hepimizin görevidir' dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişimin 4. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"FETÖ’nün #15Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin yıldönümünde, darbenin karşısında dururken canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Darbelerin ve paralel yapılanmaların her zaman karşısındayız. Demokrasimize sahip çıkmak, hepimizin görevidir."

NE OLMUŞTU?

FETÖ'nün darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Darbe girişiminde, 251 vatandaş hayatını kaybederken, 2 bin 194 kişi de yaralanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN