Almanya'da koronadan ölenlerin sayısı 732'ye çıktı

Almanya'da koronadan ölenlerin sayısı 732'ye çıktı

Almanya’da koronavirüs pandemisi nedeniyle 149 kişinin daha hayatını kaybetmesi sonucu ülke genelinde ölü sayısı 732’ye yükseldi.

Almanya bulaşıcı hastalıklarla mücadele otoritesi Robert Koch Enstitüsü, Almanya’da koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 149 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Açıklamada, 5 bin 453 kişinin de koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı kaydedildi.

ÜLKE GENELİNDE ÖLÜ SAYISI 732'YE YÜKSELDİ

Almanya'da ilk vakanın görüldüğü günden bu yana ülke genelinde 67 bin 366 korona vakası görüldüğü, salgında ölenlerin sayısının 732’ye yükseldiği bildirildi. Korona vakasının en çok rastlandığı eyalet 16 bin 697 vaka ile Bayern olurken, ikinci sırada ise 14 bin 351 vaka ile Kuzey Ren Vestfalya eyaleti, üçüncü sırada da 13 bin 410 vaka sayısıyla Baden Württemberg eyaleti yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN