Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan Meryem Uzerli, ani bir kararla Almanya'ya dönmüştü. Tükenmişlik Sendromu yaşadığını açıklayan ünlü oyuncu, uzun süre ekrandan uzak kalmıştı.
Setlere 'Annemin Yarası' filmiyle geri dönen ünlü oyuncu, yeni dizisi 'Gecenin Kraliçesi' için Türkiye'ye yerleşmişti. Ancak Uzerli'nin dizisi istenilen başarıyı elde edemeyince erken final yapılmasına karar verildi.
KIZINI ANAOKULUNA YAZDIRDI
Bu kararla birlikte Meryem Uzerli'nin de yeniden Almanya'ya döneceği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, iddiaların aksine kızı Lara'yı Türkiye'de anaokuluna yazdırıp oturduğu ev için iki yıllık kira kontratı imzaladı.
Yakın çevresine Türkiye'de yaşamaktan mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncunun yaz boyunca kızıyla tatil yapacağı ve gelen senaryoları değerlendireceği öğrenildi.
Hürriyet'in haberine göre; bir süredir Alp Özcan adlı iş adamıyla aşk yaşayan Uzerli'nin, Türkiye'de kalmaya karar vermesinde bu ilişkinin de etkili olduğu konuşuluyor.
