Alya için artık yeni bir hayat başlıyor

Alya için artık yeni bir hayat başlıyor

Cuma akşamlarının fenomen haline gelen dizisi Kırmızı Oda 12. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bu hafta Selvi hanımın hikayesi devam ederken, yeni danışanlar da diziye katılıyor…

Kırmızı Oda'nın son bölümünde, Doktor hanım Alya’nın evini ziyaret edeceğine söz vermişti. Diğer yandan 15 yaşında para karşılığında evlendirilen ve 35 sene evden dışarı çıkamayan Selvi hanım, hikâyesiyle izleyenleri hüzünlendirmişti…

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayatta kalmayı ve okulunda başarılı olmayı beceren Alya için artık yeni bir hayat başlıyor. Geçen hafta yayınlanan son bölümde Doktor hanım Alya’ya yaşadığı evden ayrılıp başka bir eve taşınmasını söylemişti. Alya bu hafta bir kuaförün kapısından giriyor.

Doktor Piraye’nin yeni danışanı genç kadın yaşadığı hayattan şikayet ederken, gözyaşları içinde böyle bir hayat yaşamak istemediğini dile getiriyor.

Hikayesini anlatmaya devam eden Selvi Hanım ise, 15 yaşındayken evlendiği 50 yaşındaki kocasının aslında babasından bir farkı olmadığını ve yaşadıklarını Doktor hanımla paylaşıyor ve hala korktuğunu söylüyor.

Doktor Ayşe, ilgi duyduğu Doktor Deniz’i uzaktan izlemeye devam ediyor.

Aydın Bey, Doktor hanıma telefonda, hastaneden aradıklarını ve hocanın kendileriyle görüşmek istediğini söylemesi üzerine Doktor hanım, büyük üzüntü yaşıyor.

kirmzi-odaaa.jpg

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda, her bölümde olduğu gibi 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 11. Bölümüyle de milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitledi…

Alya, annesinin ölümünden sonraki süreçte babası ile yalnız kalışını ve yaşadıklarını sonra da babasının ölümünü anlattı. Genç kızın babası masa başında hayat gözlerini yumarken, Alya onu o halde bulup bir polise başvurmuş ve polis, cenaze işleri için babasının arkadaşlarına ulaşmıştı. Ailesi babasını çoktan dışladığı için genç kız o günden sonra tamamen yalnız kalmıştı. Doktor hanım ise ona o yaşadığı konaktan çıkarak bir dairede yaşamasını önerdi ve sonraki görüşmelerinin Alya’nın yaşadığı konakta olacağına dair söz verdi.

kirmizi-odaa.jpg

15 yaşında iken başlık parası için 50 yaşında bir adamla evlendirilen Selvi hanım evden çıkamadığı için düzenlenen online seansla yaşadıklarını anlatmaya başladı. O anlattıkça Selvi hanımın evden çıkamamasının sebebinin 35 yıldır hiç evden çıkamayışı olduğu gerçeği ortaya çıktı.

Meliha’nın kızı Melek, şimdiki adıyla Hayat, hayat kadını oluşunu ve yaşadıklarını anlatırken, tüm bu olanların suçunu annesinden görmediği sevgi ve sıcaklığa bağladı. Annesini çok özlediğini ve yaşadığı parıltılı ama içler acısı dünyayı söyleyen Melek, klinikten gözyaşları içinde koşarak uzaklaştı, tüm bu duydukları ise Doktor hanımı derinden etkiledi…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN