Doktor hanım fenalık geçiriyor

Doktor hanım fenalık geçiriyor

Cuma akşamlarına damga vuran Kırmızı Oda dizisinin 11. bölümünde, Alya’nın acıklı hikâyesi devam ediyor. Annesi gözleri önünde ölen genç kız bu sefer de abasının ölümünü anlatıyor…

Kırmızı Oda, sırların çözüldüğü bir bölümle daha ekranlara geliyor. Meliha’nın kızı Melek, annesine duyduğu öfkeyi, kendi ödettiğini ifade eden genç kızın anlattıkları ile derin bir üzüntü yaşayan Doktor hanım, herkesin gözü önünde fenalık geçiriyor…

İŞTE KIRMIZI ODA'NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Her bölümde farklı insanların acılarına ve heyecanlarına şahit olunan Kırmızı Oda dizisi, tüm bu yaşananların gerçek yaşam öykülerinden uyarlanması nedeniyle daha ilk bölümden itibaren geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Kırmızı Oda’nın 11. bölümünde yine birbirinden duygusal olaylar yer alıyor. 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanan bölümde, Doktor hanım, internet üzerinden bir seansa katılıyor. 50’li yaşlarında olan yeni danışan, daha 15 yaşında iken ailesinin zoruyla evlendirildiğini ve bu süreç içinde yaşadıklarını gözyaşları içinde Doktor hanıma anlatıyor.


kirmizi-odaa.jpeg


Diğer yandan, doğduğundan bu yana aile sevgisi ve ilgisi görmeyen genç Alya, annesinin ölümünden sonraki yaşamını ve şimdi de babasının ölümünü anlatıyor. 


Kırmızı Oda son bölümde evden kaçışını anlatan Meliha’nın kızı Melek, bir hayat kadını olarak yaşadıklarını anlatmaya devam ederken Doktor hanımın odasından gözyaşları içinde kaçıyor.

Eşi ile boşanma kararı alan Doktor Deniz ile Doktor Piraye arasındaki yakınlaşma devam ederken, Doktor Ayşe’nin de Doktor Deniz’e karşı birtakım hisleri oluşuyor.

kirmizi-odaaa.jpeg

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

6 Kasım Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda son bölümde, Doktor hanım Alya’ya Eva Peron’un yaşam hikayesini anlatırken, genç kız sonunda annesinin ölümünü ve o an yaşadıklarını büyük sıkıntı içinde anlattı.

Bir zamanlar sevdiği kadını öldürme planları yapan Garip, perişan halde kliniğe geldi ve randevusu olmadığı halde Doktor hanımla görüşmek istediği söyledi. Onu bu hale getiren sebep ise, Menekşe’nin intihar ederek ölümü olduğu sonradan öğrenildi. Genç kadın, kendisini sevdiği zannettiği adam tarafından bir otele kapatılmış ve artık oradan gitmesine izin verilmeyince intihar kararı almıştı. Tüm yaşadıklarını son bir mektup ile Garip’e anlatmış ancak ölümüne kimse olamamıştı.

Meliha’nın öldü zannettiği kızı Melek, kliniğe gelerek Doktor hanımdan, ona annesini anlatmasını istedi, çünkü Meliha bir beyin kanması geçirerek vefat etmişti. Doktor hanım ona böyle bir şey yapamayacağını söyledikten sonra Melek, evden kaçışını ve bir hayat kadınına dönüşünün hikayesini anlattı…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN