Melek yaşadığı pişmanlığı gözyaşları içinde anlatıyor

Melek yaşadığı pişmanlığı gözyaşları içinde anlatıyor

Yaşamın değerinin ve sevilen kişinin hayattayken kıymetinin bilinmesinin konu alındığı Kırmızı Oda’nın 10. bölümünde, Meliha’nın kızı Melek ve sevdiği kadını öldürmek isteyen Garip yaşadıkları pişmanlıkları anlatıyor…

Gerçek yaşam öykülerinin anlatıldığı Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, Alya, annesinin ölümüne nasıl şahit olduğunu ve sonrasında yaşadıklarını anlatırken, Melek’in yangın gecesinde yaşadıkları, nasıl ortadan kaybolduğu ve nerede olduğuna ilişkin sırlar ortadan kalkıyor…

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN 10. BÖLÜM FRAGMANI

Bir psikiyatri kliniğine gelen danışanların gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan ve ilk bölümden itibaren büyük yankı uyandıran Kırmızı Oda 10. bölüm, yine izleyenlerin gözyaşlarını tutamayacağı olaylarla dolu.

Alya, hapisten çıkan annesi ve babası ile birlikte İstanbul’daki konakta yaşarken, annesinin akıl sağlığı tamamen gitmesi üzerine 10. bölümde Alya’nın gözleri önünde intihar ediyor. Yaşadığı korku ve diğer bilinmeyen olaylar üzerine küçük kız gözlerini hastanede açıyor.

Üç bölümdür hikayesini izlediğimiz Garip, yaşadığı aşk açsının yanı sıra sevdiği kadının da acısını anlatırken, Doktor hanım yine Şemsi Tebrizi’den alıntılar yaparak yaşamın değerinin bilinmesi gerektiğine dair izleyenlere akıllardan çıkmayacak mesajlar veriyor.

Dramatik yaşam öyküsü ile izleyenlerin yüreğini burkan Meliha’nın öyküsü önceki hafta sona ermişti. Bir süreliğine Meliha’nın dizide olmayacağı düşünülürken Meliha’nın kızı Melek’in beklenmedik anda kliniğe gelmesi izleyenleri şaşkına çevirmişti. Kırmızı Oda 10. bölümde, Meliha’nın yangında öldü sandığı kızı Melek’in yangın gecesi aslında dışarda olduğu görülüyor. Olayın tüm ayrıntılarını anlatan Melek, yaşadığı pişmanlığı gözyaşları içinde Doktor hanıma anlatırken, yaşamın insanları nasıl hiç beklemedikleri yönlere savurduğu da gözler önüne geliyor. 

melek-yasadigi-pismanligi-gozyaslari-icinde-anlatiyorr.png

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda, 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanan son bölümle yine milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitledi. 

Başarılı ebeveynlerinin baskısı ile devamlı ders çalışmaya zorlanan genç bir kız, internette tanıştığı birine aşık olurken, hayatının darbesini de bu adamda almıştı. Yaşadığı tehdit ve 
taciz nedeniyle zor zamanlar geçiren genç kız, ailesi ile birlikte kliniğe geldiğinde ona yardım elinin uzatan kişi Doktor Ayşe oldu. Kızın kimseye söyleyemediği olayları dinledi ve çözüm yolu üretti. 

Alya ise, babaannesinin ölümünden sorumlu tutulan annesinin hapisten çıktıktan sonra İstanbul’a taşınmalarını ve burada gelişen olayları, büyük zorluklarla Doktor hanıma anlattı. Genç kızın annesi, o küçükken evde her yalnız kaldıklarında onu dövüyor, aç ve susuz bırakıyordu. Evde her an korku dolu yaşarken, babasının küçük kızın vücudundaki morlukları fark etmesi durumu biraz değiştirse de babasının annesi ile kavgaları günden güne şiddetleniyordu. Ve sonunda annesi akıl sağlığını tamamen kaybetmişti.

Sevdiği kadının ihanetine uğrayan Garip ise, henüz küçük bir çocukken annesini kaybedişini, aylarca hastanede kalışını ve burada kendine bir anne şefkati gösteren Hayalet hemşireyi Doktor hanıma anlattı…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN