Kırmızı Oda’da Garip sevdiği kadını öldürüyor mu?

Kırmızı Oda’da Garip sevdiği kadını öldürüyor mu?

Cuma akşamları milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, Garip, sevdiği kadını karşısında görünce kendine hakim olamıyor. Diğer yandan Alya, yepyeni görünümüyle Doktor hanımın karşısına çıkıyor.

Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, ilk bölümlerden beri yer alan ve acıklı yaşam öyküsüyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Meliha ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Meliha’nın öldü zannettiği kızı Melek, doktor hanımın kliniğine geliyor. Doktor Ayşe’nin yeni danışanı genç kızın yaşadıkları ise ailesi tarafından büyük tepkiyle karşılanıyor…

KIRMIZI ODA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA YAŞANANLAR

Kırmızı Oda’nın 9 bölümünde, kendini bir anda hiç ummadığı bir aşkın ortasında bulan ve aldatılmış olmanın verdiği acı ile sevdalı olduğu kadını öldürmek isteyen Garip, hikayesine devam ediyor. Doktor hanımın onu vazgeçirme çabası sırasında “Yarınları yarınlardan umudu olmayanlar öldürür.” Sözü izleyenleri etkilerken, yayınlanan fragmanda Garip’in sevdiği kadınla karşı karşıya gelişi görülüyor. Bununla birlikte, fragmanın sonunda Garip’in yüz ifadesi ve yerde yatan bir kadın görülmesi, “Garip sevdiği kadını öldürdü mü?” sorusunu akıllara getirdi.

8. bölümün son sahnesinde bıçaklanan Alya ile ilgili endişeler devam ederken, genç kadın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yeni bölümde yer alıyor. Değişmeye başladığını ifade eden Alya hiç olmadığı kadar iyi görünüyor.

Osman, annesinin yokluğunu ve artık bir evinin olmayışını yine oyunlarla anlatırken, Doktor Ayşe’nin lise öğrencisi yeni danışanı gözyaşları içinde ona sırlarını anlatıyor ve genç kızın tacize uğradığının ortaya çıkmasıyla aile büyük şok yaşıyor.

Diğer yandan Doktor Piraye ile Doktor Deniz arasındaki yakınlaşma da gözlerden kaçmıyor. 

Yeni bölümde izleyenleri belki de en fazla şaşırtacak olay ise, gözyaşları içinde hayat hikayesini izlediğimiz Meliha ile ilgili yaşanan gelişme oluyor. Meliha, kızı Melek’i yaşanan yangında kaybettiği için büyük acı yaşadığını anlatmıştı. Ancak, Kırmızı Oda 9. Bölümde kliniğe gelen genç bir kadın Doktor hanımla görüşmek istediğini ve kendisinin Meliha’nın kızı Melek olduğunu söylüyor…

kirmizi-odada-garip-sevdigi-kadini-olduruyor-mu.jpg

KIRMIZI ODA'NIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

23 Ekim Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda son bölümde, ekranların sevilen ismi Celil Nalçakan, Garip karakteri ile dizinin kadrosuna dahil oldu. Bir gazino işleten ve sert yapısıyla herkese mesafeli bir şekilde yaşayan Garip, gazinoda çalışmaktan başka çaresi olmayan ve kızı yaşındaki genç bir kadına aşık oluşunu ve Doktor hanıma sıkıntı içinde anlattı. Garip, genç kadının kendini aldatmasını hazmedemeyip onu öldürmek isteyince, dizinin ilk bölümlerinde piyango çıkınca şoka giren ve sonrasında zengin bir yaşam süren arkadaşı Salih tarafından kliniğe getirilmişti.

Alya, babaannesinin ölümünü ve o günlerde yaşadıklarını anlatırken yine kendini suçlamış, doktor hanım ise ona yaşananları kabullenmesinde yardımcı olmuştu. Bölümün son sahnesinde bir yan kesicinin Alya’yı bıçaklaması büyük endişeye yol açtı.

Doktor Piraye’nin danışanı Akif konuştukça, bugünlerde yaşadığı sorunların çocukluğuna dayandığı ortaya çıkarken, küçük Osman annesinin ölümünü kabullenmeye başladı.


 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN