Garip, deli gibi sevdiği kadını öldürmeye çalışıyor…

Garip, deli gibi sevdiği kadını öldürmeye çalışıyor…

Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Celil Nalçakan da katıldı. Sevilen oyuncu dizide bir kadına tutku derecesinde aşık olan Garip’i canlandırıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’ya bu hafta hikâyesiyle heyecan katan ve tutkunluk derecesinde aşık olduğu kadını öldürmek üzereyken kliniğe getirilen Garip (Celil Nalçakan), Doktor Hanım’dan aldığı dersin ardından yaptığının yanlış olduğunu anlıyor. Öte yandan Osman da annesinin ölümünü kabullenmeye başlıyor.

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN 8. YENİ BÖLÜM ÖZETİ...

Haftalardır dramatik yaşam öyküsüyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Meliha, Kırmızı Oda’nın 8. yeni bölümünde yer almazken, çok farklı bir hikaye ile Meliha’nın yerini Garip dolduruyor.
Dizinin ilk bölümlerinde piyango çıkmasıyla aniden zengin olmanın şokunu yaşayan Salih, çok farklı bir profille Doktor hanımın karşısına çıkıyor. Salih bu sefer kendisini değil, arkadaşı Garip’i (Celil Nalçakan) Doktor hanıma emanet ediyor.

Garip, tutku derecesinde aşık olduğu kadını, öldürmek üzereyken, kliniğe getiriliyor, ne kadar kendisini haklı göstermek istese de Doktor hanım tarafından yaptığı yanlış hakkında iyi bir ders alıyor.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Doktor Ayşe’nin annesi gözlerinin önünde can veren danışanı küçük Osman, artık annesinin ölümünü kabullenmeye başlıyor. Doktor Piraye’nin danışanı Akif’in, kendini teminat altına alma ihtiyacının sebebinin köklerinin çok farklı yerlere dayandığı ortaya çıkıyor.

Farklı kişiliği, sevgiye olan açlığı ile yaşam hikâyesiyle izleyenlerini içini burkan Alya ise, babaannesinin ölümünden sonra olanları anlatmaya devam ediyor…

kirmizi-oda-8-yeni-bolum-izlee.jpg

KIRMIZI ODA'NIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda son bölümde Meliha, bir kez daha ölümün eşiğinden dönerek, yaşadıklarını Doktor hanıma anlattı. Necdet ile yaşadığı masumane aşkı ve kırılan kalbinin acısını gözyaşları içinde anlatan Meliha’ya Doktor Hanım bir kez daha destek olarak içinin rahatlamasına neden oldu.

Doktor Piraye’nin yeni danışanı Akif, çöp toplama alışkanlığı ve geçmek bilmeyen karın ağrılarının sebepleri konusunda konuşurken, bu hale gelmesine neden olan olayı üzüntü içinde anlattı.

kirmizi-oda-8-yeni-bolum-izleee.jpg

Doktor Deniz’e gelen bir aile evlatlık aldıkları güzel İpek’e gerçeği nasıl söyleyecekleri hakkında danışması, bu sırada Doktor Deniz’de bebek sahibi olamayışını ve eşi ile yaşadıklarını hatırlatırken, dizinin başından bu yana bir sır gibi merak uyandıran bu konu da açıklığa kavuşmuş oldu.

Diğer yandan Doktor Ayşe, küçük Osman’ın oynadığı oyunlara bakarak, onun duygularını çözmeye çalıştı…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN