Alzheimer hastası kadın donmak üzereyken bulundu

Alzheimer hastası kadın donmak üzereyken bulundu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ormanda kaybolan alzheimer hastası kadın 33 saat sonra bulundu. Donmak üzereyken bulunan kadının ilk sözleri 'çok üşüyorum' oldu.

Bursa'da 'işe gidiyorum' diye evden çıkan alzheimer hastası kadın 33 saat sonra donmak üzereyken bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Nilüfer ilçesine bağlı Misi Mahallesi'nde ikamet eden alzheimer hastası Gülsüm Vuran, dün sabah saat 8 sularında işe gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Hasta kadından bir daha haber alamayan yakınları hayatından endişe ederek polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Vuran'ın gidebileceği güzergah üzerinde araştırma yapan polis ekipleri, Misi Mahallesi üzerindeki güvenlik kameralarından Gülsüm Vuran'ın Kavalı mevkiinden yukarıya ormanın içerisine doğru yürüdüğünü tespit etti. AFAD, NAK ve ANDA Arama Kurtarma ekipleri de sevk edilirken, uzun süre orman içerisinde aranan Gülsüm Vuran 33 saat sonra bir ağacın yanında ayakta titrerken bulundu. Ayağında patiklerle uzun süre yürüdüğü tahmin edilen Vuran'ın kurtarma ekiplerini görünce ilk lafı 'çok üşüdüm' oldu. Vuran'a sıcak çorba ikram eden arama kurtarma ekipleri kadını daha sonra 112 ekiplerine teslim etti. Hayati tehlikesi bulunmayan Gülsum Vuran kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN