Guterres İstanbul'da: BM Genel Sekreteri'nden Marmara'da tahıl denetimi

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İstanbul'da Ukrayna'dan getirilen tahıl dolu gemide incelemelerde bulundu. Guterres Müşterek Koordinasyon Merkezi ziyareti öncesi Zeytinburnu'nda bulunan Zeyport Limanı'na geldi. Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu'nun eşlik ettiği heyet Ukrayna'nın Chornomorsk Limanı'na gidecek olan gemide incelemelerde bulundu.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İstanbul'da Ukrayna'dan getirilen tahıl dolu gemide incelemelerde bulundu.

Guterres Müşterek Koordinasyon Merkezi ziyareti öncesi Zeytinburnu'nda bulunan Zeyport Limanı'na geldi. Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu'nun eşlik ettiği heyet ve denetim ekibi, servis botu ile SSI INVINCIBLE II gemisine gitti.

Guterres ve beraberindeki heyet Ukrayna'nın Chornomorsk Limanı'na gidecek olan gemide incelemelrde bulundu. Guterres, denetim ekibinin incelemelerinden sonra Milli Savunma Üniversitesindeki Müşterek Koordinasyon Merkezi'ne geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Dünya Haberleri