Rusya'da patlama: Yaralılar var

Rusya'da patlama: Yaralılar var

Rusya'nın Tula bölgesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle bazı binalarda hasar oluştu, iki kişi ise yaralandı.

Rus haber ajanslarının yerel yetkililere dayandırdığı habere göre, Rusya'nın başkenti Moskova'nın güneyinde yer alan Tula bölgesindeki Kireyevsk şehrinde henüz sebebi bilinmeyen patlamada 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

Yerel saatle 15.19'da şehrin bir caddesinde meydana gelen patlamayla yerde çukur oluştuğu kaydedilirken, çok daireli 3 binanın ve bazı ambarların hasar gördüğü ifade edildi.

Moskova'ya yaklaşık 220 kilometre mesafede bulunan şehirdeki patlamanın sebebiyle ilgili incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN