Kasımpaşa tribün liderinin katili 'Daltonlar'dan çıktı: İki cinayet tek zanlı

Beyoğlu'nda, ailesiyle iftara gitmek için evden çıktığı sırada otomobil ve motosikletli saldırganlar tarafından çapraz ateşe tutulan Kasımpaşaspor tribün lideri Yüksel Ustahüseyin'i öldüren ve Ortaköy'de ünlü bir gece kulübüne yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdiği tespit edilen Ahmet Ekiz, Ataşehir'de saklandığı evde gözaltına alındı. Şüphelinin Barış Boyun'un 'Daltonlar' isimli tetikçilerinden biri olduğu ortaya çıktı.

Kasımpaşaspor tribün lideri Yüksel Ustahüseyin, geçtiğimiz nisan ayında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

İKİ CİNAYETİN FAİLİ YAKALANDI

Yapılan çalışmalarda Ustahüseyin'i öldüren şüphelilerden Ahmet Ekiz'in Ataşehir'de saklandığı belirlendi. Olay günü saldırıyı gerçekleştiren araçtaki şüphelilerden biri olduğu öğrenilen Ekiz, saklandığı evde gözaltına alındı.

Ekiz'le ilgili yapılan çalışmalarda organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un 'Daltonlar' olarak bilinen tetikçilerinden olduğu saptandı.

Ekiz'in aynı zamanda Eylül ayında Beşiktaş'taki ünlü bir gece kulübüne düzenlenen, Yasin Keskin isimli bir kişinin de hayatını kaybettiği silahlı saldırının azmettiricisi olduğu ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Saçan'dan mafya tepkisi
Türk üniversite öğrencisi Paris'te sokak ortasında öldürüldü
Ortaköy'de 'güvenlik' dehşeti: 1'i kadın 3 kişiye öldüresiye dayak
Evinin önünde çapraz ateş! Kasımpaşa tribün lideri silahlı saldırıda öldürüldü

Güncel Haberleri