Türk üniversite öğrencisi Paris'te sokak ortasında öldürüldü

Türk üniversite öğrencisi Paris'te sokak ortasında öldürüldü

Paris’te okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurulan 19 yaşındaki mimarlık fakültesi öğrencisi Akın Genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Fransız polisi, Genç'in ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

Perşembe akşamı Fransa'nın başkenti Paris’te, Aulnay Sous Bois’de meydana gelen olayda; güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören Akın Genç isimli 19 yaşındaki üniversite öğrencisi, okul çıkışı evine giderken kimliği belirsiz bir kişinin açtığı ateş sonucu başından vuruldu. Kanlar içerisinde yerde kalan Genç, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç’in ölümü ile ilgili Fransız polisi soruşturma başlatırken, cenazenin otopsi sonrası defnedilmek üzere Trabzon’a getirileceği öğrenildi. İki kardeşi olan Akın Genç’in ailesi ile birlikte ülkede yaşadığı öğrenildi.

'KATİLİN BİR AN ÖNCE BULUNMASI TESELLİMİZ OLACAK'

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, yaptığı açıklamada Akın Genç’in Fransa’nın başkenti Paris’te mimarlık okuduğunu belirterek, "Evine giderken henüz kimliği belirlenemeyen kişi arkasından gelerek kafasına yakın mesafeden ateş etti. Ambulansların mahalleye gelmesi ile babası Asım Genç oğlunun neden halen eve gelmediğini merak edince camdan sokağa doğru bakmış. Ambulansların yanına gidince oğlunun kanlar içinde yerde yattığını görmüş. Hain saldırıda gencecik yavrumuz maalesef hayattan koparıldı. Katilin bir an önce bulunması ve cezasını çekmesi tek tesellimiz olacaktır. Adli bir vaka olduğu için cenaze işlemleri bir haftayı bulacaktır. Başta genç ailesi olmak üzere tüm hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN