16 yaşındaki genç, teyzesini eşinden korumak isterken öldürüldü

16 yaşındaki genç, teyzesini eşinden korumak isterken öldürüldü

Manisa'da bir erkek, tartıştıkları için ablasının evine giden hamile eşine av tüfeğiyle ateş edince, kendisine engel olmak için araya giren baldızının oğlunu vurdu. 16 yaşındaki genç hayatını kaybederken, saldırgan gözaltına alındı.

Manisa'nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında işçi olarak çalışan Ferdi Y. (22), dün saat 11.30 sıralarında, iddiaya göre, 5 aylık eşi Bahar Y. (21) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine, hamile olan Bahar Y., 2 gün önce evi terk edip, ablasının evine gitti.

Av tüfeğini alan Ferdi Y., dün baldızının evine gitti. Tartışma Bahar Y.'nin eve dönmek istememesi üzerine daha da uzadı. Ferdi Y., yanındaki av tüfeğini eşi Bahar Y.'ye doğrulttu. Bu arada araya giren baldızının bir oto tamir atölyesinde çırak olarak çalışan oğlu Servet Övec, göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı.

16 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ, KATİLİ GÖZALTINDA

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri Övec'in hayatını kaybettiğini belirledi. Övec'in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Manisa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, olayın ardından Ferdi Y.'yi gözaltına aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN