81 ilde personel alımları başladı! Kamu ve özel sektörde alım yapılacak! Güvenlik, Hemşire, Garson…

Haziran ayı ile birlikte İŞKUR 81 ilde personel alımı yapılacağını duyurdu. Hem kamu hem de özel sektörde vasıflı ve vasıfsız binlerce personel alımı yapılacak. 18.45 yaş aralığında bulunan vatandaşların başvuru yapabileceği aktarıldı. İşte personel başvuru detayları…

İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda kamu ve özel sektörde farklı alanlarda personel alımı yapılacağı belirtildi. Hastanelere temizlik görevlisi, güvenlikçi, hemşire, garson, beden işçisi ve daha birçok farklı kadroda alım yapılacak. İŞKUR personel başvuruları için kayıt işlemlerinin nereden ve nasıl yapılacağı en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte personel başvuru detayları…

81 İLDE ALIM YAPILACAK

İŞKUR tarafından yayınlanan güncel ilanlar doğrultusunda kamu ve özel sektörde binlerce personel alımı yapılacak aktarıldı. Türkiye işsizlikle mücadele ederken İŞKUR yeni iş alanları ile milyonların yüzünü güldürdü. İŞKUR üzerinden yayınlanan binlerce ilanı inceleyerek başvuru işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.


İŞKUR'a kayıt yaptıktan sonra güncel iş ilanları arasında size en uygun olan pozisyon için başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden kayıt formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Tüm bilgilerinizi ekledikten sonra formu kaydetmeniz gerekiyor. Ardından site içerisinde bulunan arama motoru üzerinden size uygun olan pozisyon için arama yapabilirsiniz.


BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş arayan vatandaşların ilk adresi İŞKUR olurken başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı da merak konusu oldu. Sisteme giriş yaptıktan sonra arama motoru üzerinden meslek ibaresi alanına istediğiniz meslek grubunu yazarak arama yapmanız gerekiyor. Önünüze gelen ilanlar içerisinden size en uygun olanı seçerek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Başvuru işlemleri için adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almaması,
  • Engelli vatandaşların engellilik durumu ile ilgili yetkili sağlık kuruluşlarından alınan sağlık raporu ile engellilik durumunu belgelendirmesi şartları isteniyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri