Akşener'den 'sandık' çağrısı: Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın!

Akşener'den 'sandık' çağrısı: Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sandıkların kapanmasıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. Sandık çağrısı yapan Akşener, partisinin genel merkezinde konuştu. Sandık başından seçmenlerin ayrılmamamasına dikkat çeken Akşener, "Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın." mesajını verdi. Akşener, Millet İttifakı sandık müşahitlerinin son ana kadar sandıkların başında kalması için çağrıda bulundu.

İYİ Parti Genel Merkezi'nde konuşan Meral Akşener Ankara'da basın mensuplarının karşısına geçti.

'ÖZELLİKLE GENÇLER MOTİVASYONUNU YÜKSEK TUTMALI'

Sandıklara sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Akşener, şu şekilde konuştu:

Temennimiz bu ucube sistemin değimesi. Bunun ötesinde şu çağrıyı yapmak istiyorum; son ana kadar sandıkların başından kalkmayın. Herhangi bir problem olursa o partinin ilgililerini aramalılar. Gençlerden çok fazla müşait vardı. Gençlerin orada kalmasını, sandıkların başında kalmalıdırlar. Özellikle gençler motivasyonunu yüksek tutmalı. Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın."

'DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKALIM'

Sandıklar kapanmadan önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, "“Sen, ben, o” değil, milletçe “biz” olabilmek için tüm vatandaşlarımızı sandıklara davet ediyorum. Gelin, hep birlikte demokrasimize sahip çıkalım, kazanan Türkiye olsun!" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN