CHP'den oy sayımı devam ederken yeni açıklama: Nefes nefese bir yarış var

CHP Sözcüsü Öztrak, oy sayımları devam ederken yaptığı açıklamada "Nefes nefese bir yarış var. Islak imzaların güvenle ulaşmasını sağlayacağız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevimizin başından ayrılmayacağız" diyerek "Balkon konuşmalarıyla kimse suyu bulandırmaya kalkmasın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına geçen vatandaşların oy verme işlemi 17:00 itibarıyla sona erdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Sonuçlar kesinleşinceye kadar kimse bir oldubitti yaratmasın. Balkon konuşmalarıyla suyu bulandırmaya kalkışmasın. Saat 19.00’da yapacağımız açıklamayı beklesin" şeklinde konuşmuştu.

'NEFES NEFESE BİR YARIŞ VAR'

Saat 18.55 itibarıyla kameralar karşısına geçen Öztrak, şöyle konuştu:

Nefes nefese bir yarış var. Islak imzaların güvenle ulaşmasını sağlayacağız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevimizin başından ayrılmayacağız. Balkon konuşmalarıyla kimse suyu bulandırmaya kalkmasın. Şu an itibarıyla her iki kişiden birinin oyunu almış gözüküyoruz. Teşekkürler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri