DSP Lideri Aksakal'dan Millet İttifakı'na gönderme: 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Malatya Deprem Konutları Temel Atma Töreni'ne katılan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, törende Millet İttifakı'na göndermede bulundu. Aksakal, "Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törene HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

DSP Lideri Aksakal, törende yaptığı konuşmasında Millet İttifakı'na göndermede bulundu. Aksakal, "Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir" diyen Aksakal, "İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Aksakal'ın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (57)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Davutoğlu'ndan DSP lideri Aksakal'ın 'küffar' açıklamasına tepki: Erdoğan ve Bahçeli'nin de özür dilemesi lazım

Güncel Haberleri