İmamoğlu, camide 'Burada işin yok, şov yapıyorsun' diyen vatandaşa yanıt verdi

Ulucami'de namaz kılan İBB Başkanı İmamoğlu, kendisine "Boğaza git sen boğaza, burada işin yok senin, PKK'nın yanına git sen, burada şov yapıyor" diye seslenen vatandaşa "Kimin ne yaptığını bilemezsin sen. Herkesin kendi ibadeti tamam mı kardeşim. Allah ruhuna ferahlık versin" diye yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün bir dizi ziyarette bulunmak için gittiği Bursa'da, cuma namazını Ulucami'de kıldı. Namaz sonrası cami cemaatiyle de görüşen İmamoğlu'na bir vatandaş, "Boğaza git sen boğaza, burada işin yok senin, PKK'nın yanına git sen, burada şov yapıyor" dedi.

İmamoğlu ise "Kimin ne yaptığını bilemezsin sen. Tamam. Manidar cümleler kurma. Herkesin kendi ibadeti tamam mı kardeşim. Allah ruhuna ferahlık versin" ifadeleriyle karşılık verdi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (25)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İmamoğlu Karne Şenliği'nde çocuklarla bir araya geldi
İmamoğlu, Sinan Ateş'in ailesi ile görüştü: Bu bir kişinin değil milletin meselesi artık
İmamoğlu'ndan Sinan Ateş'in ailesine ziyaret

Güncel Haberleri