Saliha hemşirenin sır ölümü: Hastane müdürü cezaevinde, doktor serbest

Aksaray’da 3 gün önce erkek arkadaşının yaşadığı rezidansın 7. katından düşerek hayatını kaybeden Saliha hemşirenin soruşturmasında gözaltına alınan ve dün Aksaray Adliyesine sevk edilen hastane müdürü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hemşirenin erkek arkadaşı olan doktor ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aksaray'ın Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Yıldırım Rezidans’ta, 24 Mayıs günü sabahı erken saatlerde şüpheli bir kadın ölümü meydana geldi.

Özel İnova Hastanesi yeni doğan yoğun bakım servisinde görev yapan hemşire Saliha Tuncel (25), iddiaya göre, erkek arkadaşı olan ve yine aynı hastanede görev yapan uzman doktor H.İ.A.’nın (43) yaşadığı rezidansın 7. katındaki dairesinin balkonundan "kendisini aşağıya attı." Saliha Tuncel, rezidansın 1. katındaki balkona düştü ve genç hemşirenin hayatını kaybettiği belirlendi.

ŞÜPHELİ SEVGİLİ SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı araştırma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün doktor H.İ.A. ve İnova Hastanesi Müdürü Çiğdem Ö.’yü gözaltına aldı.

Doktor ve müdür, emniyetteki işlemlerinin ardından elleri kelepçeli vaziyette saat 17.30’da Aksaray Adliyesine sevk edilirken, adliye süreci sabah saat 05.30’a kadar sürdü. Yaklaşık 12 saatin ardından mahkemece doktor adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, hastane müdürü Çiğdem Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri