Sanatçı Sümer Ezgü, trafik kazası geçirdi

Sanatçı Sümer Ezgü, trafik kazası geçirdi

Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, aracın hakimiyetini kaybederek yola devrildi. Kazada yaralanan olmadığı öğrenildi.

Şarkıcı Sümer Ezgü, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu otomobil ve ona bağlı çekme karavan refüje çarparak devrildi. Olay Antalya'da meydana geldi. Antalya'nın Korkuteli ilçesinde şarkıcı Ezgü, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu otomobil Yazır mevkisindeki rampada kuvvetli rüzgarın da etkisiyle refüje çarptı.

Savrulan otomobil ve ona bağlı çekme karavan yola devrildi. Sanatçı Ezgü, eşi ve iki çocuğu kazadan yara almadan kurtuldu.

1kapak-006

ŞİDDETLİ RÜZGAR KONTROLÜNÜ ENGELLEDİ

Ezgü, kazanın ardından aracına bağlı karavanla seyahat ederken kaza geçirdiklerini söyledi. Şiddetli rüzgarın etkisi ile kontrolü kaybettiğini ifade eden Ezgü, "Oğlum Berlin'de konservatuarı kazanmıştı. Oğlumu bırakmak için Almanya'ya gidiyorduk. Yokuş aşağı inerken fazla hızlı değildim ama rüzgar bizi savurdu. Refüje çarparak devrildik. Eşim ve iki çocuğum da yanımdaydı. Çok şükür hiçbirimize bir şey olmadı. Oğlumun eşyaları da karavandaydı. Aracımız ve eşyalar zarar gördü" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN