Günlük burç yorumları 26 Mart Cumartesi

Günlü burç yorumlarında 26 Mart Cumartesi günü Aslan burçları arkadaşlarıyla dışarı çıkacaklar. Balık burçları ise kendisini stresli hissedecek ve evde plan yapacaklar. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Ufak tefek hatalardan uzak durmak isteyebilirsiniz çünkü onları yapmaktan pişman olacağınız anlar yaşayabilirsiniz.

Görünüşe göre bugün yaptığınız tek şey, bir noktada sizi afallatmak için geri dönecek. Bunun dışında, bugün sizin için aşikar tuzakların olmadığı huzurlu bir Cumartesi.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, hem vücudunuzda olup bitenlere karşı çok daha duyarlı olmanızı sağlayacak, hem de başkalarından yardım isteme konusunda sizi oldukça inatçı yapacaktır.

Bu nedenle, hayatınızda olup bitenler hakkında kimseye şikayet etmeyeceksiniz, ancak kendi başınıza acı çekeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Cumartesi günü kişisel hayatınızda bazı iyileştirmeler yapmalı ve bunun için belki de kendinize biraz zaman ayırmalısınız.

Bu aynı zamanda, planladığınız kadar çok işi ötelemeniz gerektiği anlamına gelir. Programınız zaten çok yoğun ve yapabileceğiniz en iyi şey, olup bitenlerin bir kısmına öncelik vererek kalan kısmını ertelemek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Evde olanlardan çok memnunsunuz ama bu, bazı iyileştirmeler yapmaya çalışmayacağınız anlamına gelmiyor.

Evde sürekli değişiklik yapıldığından, bu girişiminiz iyi karşılanmayacak. Görünüşe göre partneriniz elde etmeye çalıştığınız bir şeye karşı çıkacak ve bu durum sizi üzecek.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Görünüşe göre bu akşam arkadaşlarınızla dışarı çıkacak olmanız söz konusu ve bu durumdan çok memnunsunuz. Diğer yandan arkadaşlarınızla toplandığınız masada son zamanlarda yaşadığınız bazı sorunlar da gündeme getirilecek.

Kendi başarınızdan beklentilerinizin yüksek olması, sizi hüsrana uğratacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İlişkinizin başıboş bırakıldığını düşündüğünüz bir yönünü doldurmaya çalışıyorsunuz.

Görünüşe göre partnerinizi memnun etmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız ve hatta büyük olasılıkla onların tavsiyelerini gözetmeye başlayabilirsiniz. Bazı Başaklar biraz yalnız hissedecek.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu rahat bir Cumartesi olacak ama aynı zamanda mali durumunuzu gün yüzüne çıkaran küçük bir engel ile de karşılaşabilirsiniz.

Yakın bir aile üyesi tarafından belirli bir satın alma işlemi yapmaya çok kolay ikna oluyorsunuz ve ürün hakkında heyecanlı olsanız da bu masrafı telafi etmek sizi strese sokacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sosyal açıdan sizin için çok verimli bir gün sizi bekliyor olacak ama özgüveniniz için aynı şey söylenemez.

Ne kadar çok insanla etkileşime girerseniz, o kadar mutlu görünürsünüz, ancak bu sefer de birkaç şüphe ortaya çıkar. Sürekli söylediğiniz şeyleri dile getirmekten pişman olacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim, siz ve yakınınız arasında biraz kafa karışıklığı yaratacak, bu nedenle bazı karışık sinyallerin yerini bulmasını bekleyin.

Neyse ki başkalarından alacağınız geri bildirimlerden çok memnunsunuz, bu yüzden çok dramatik bir durum yaşamayacaksınız. Öte yandan, bazıları sizden şu anda yapabileceğinizden daha fazlasını isteyebilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cumartesi etrafınızdakilerden kolayca etkilendiğinizden kendinizi biraz aşağı göreceksiniz.

Sorgulamanızı gerektiren şey hayatınız ya da seçimleriniz değil, kendini başkalarıyla karşılaştırmaya devam etme ihtiyacıdır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Cumartesi bir nevi karanlık bir alana geçiş yapıyorsunuz ve hayatınızda neler olup bittiği konusunda çok karamsar olacaksınız.

Neyse ki partneriniz hayatınızdaki ışık olacak ve düştüğünüzü her hissettiklerinde sizi kaldırmaya çalışacak. Ancak, onların sadece insan olduğunu ve yapabilecekleri çok şey olmadığını bilmelisiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Görünüşe göre hafta boyunca yaşadığınız stres en çok bu Cumartesi kendini hissettirecek ve hatta dışarı çıkmak yerine evde uyumayı bile tercih edebilirsiniz.

Dışarda yaptığınız bazı buluşmalardan kaçınabilirsiniz ama bugün yapacağınıza söz verdiğiniz hiçbir şeyi ertelememelisiniz çünkü bu, diğer insanlar açısından adil görünmeyebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri