İzmir'de yaşayan vatandaşlar dikkat! 10 Haziran cumartesi günü yapılacak: Saat 13.30'a kadar...

İzmir Valiliği, İzmir'deki vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yayımladı. İnternet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruya göre, 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Konak İlçe Nüfus Müdürlüğü, 11.00-13.30 saatleri arasında hizmet verecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir Valiliği, sınav günlerinde bazı nüfus müdürlüklerinin özel olarak açık tutulmasına ilişkin bir açıklama yaptı. Bu kapsamda, e-YDS 2023/7 İngilizce sınavına katılacak adaylar için belirli bir nüfus müdürlüğü belirtildi.

YDS SINAVINA GİRECEKLER İÇİN AÇIK OLACAK


10 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2023 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2023/7 İngilizce) için kayıp nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı olan ve yeniden düzenlemek isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Konak İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" verileceği duyuruldu. Bu işlemler için belirtilen tarih olan 10 Haziran 2023 Cumartesi günü, Konak İlçe Nüfus Müdürlüğü 11.00-13.30 saatleri arasında hizmet verecektir.

İzmir Valiliği, adayların sınav sürecinde yaşayabileceği sorunları en aza indirmek ve gereksinimlerini karşılamak amacıyla bu özel düzenlemeyi hayata geçirmiştir. Bu sayede, kayıp nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı olan adaylar, sınav için gerekli olan geçici kimlik belgesini alarak işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Hayat Haberleri