Kızılcık Şerbeti Kıvılcım’ın ortalığı karıştı iddialarına yanıt geldi! “Seti terk etti” iddialarına yanıt yapımcıdan geldi

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni olaylarla gündemde yer alıyor. Dizi setini karıştıran oyuncu hakkındaki yanıt dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan geldi. İşte ünlü oyuncu hakkındaki o iddialar…

Kızılcık Şerbeti dizisi ekranlara gelmeye devam ederken dizinin çekimlerinde yaşananlar ise gündeme bomba gibi düştü. Dizinin başrol oyuncularından Evrim Alasya'nın istediği Kuaför gelmediği için çevredekilere hakaret ettiği iddiaları gündemde yer alırken konu hakkındaki açıklama ise Gold Film'in patronu Faruk Turgut’tan geldi. İşte ünlü oyuncu hakkındaki o iddialar…

İDDİALARA YANIT VERDİ


TV 100'de yer alan haber doğrultusunda Evrim Alasya hakkında çıkan iddialara yanıt veren dizinin yapımcısı Faruk Turgut, her sette olduğu gibi bu sette de kuaför değişikliği yaşandığını sözlerine ekledi. Yaşanan bu durumun çok normal olduğunun altını çizen Turgut, diğer iddiaların ise tamamen asılsız olduğunu vurguladı. İddiaların tamamı gerçek dışı diyen Turgut, yönetmenin işinin başında olduğunu oyuncuların sahne çekmeye devam ettiğini belirtti. Faruk Turgut, Evrim Alasya ile yönetmen arasında hiçbir sorun olmadığını ifade etti.


Kıvılcım Arslan karakteri ile kamera karşısında geçen Evrim Alasya hakkında çıkan iddiaların üzerine set ekibinin makyözü Esra Okumuş’ta olayları tiye aldı. Yaptığı bir paylaşım ile olayı eleştiren Okumuş, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Evrim Alasya sette, herkese küfürler savurdu. Herkesi kırdı geçirdi. Seti dağıttı. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı. Şimdi sahne çekecek"

​​​​​​​

Sabah gazetesinde yer alan haber doğrultusunda yapım şirketi tarafından anlaşılan saç ve makyaj işlemlerini yürüten kuaförü beğenmeyen Evrim Alasya'nın kendi kuaförünü sete getirmek istediği ifadeleri yer aldı. Dizi yapımcısı Faruk Turgut'un ise masrafları karşılayamadığı için bu talebi reddettiği ifadeleri konuşulurken Evrim Alasya'nın takındığı tavıra dizinin yönetmeni Ketche’nin de tepki gösterdiği söylendi. Yönetmenin yapımcıya "Ya o ya ben" diyerek rest çektiği iddia edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Nükhet Duru'dan olay açıklama: Aldığım bütün ödülleri dağıttım

Hayat Haberleri