Nükhet Duru'dan olay açıklama: Aldığım bütün ödülleri dağıttım

Nükhet Duru'dan olay açıklama: Aldığım bütün ödülleri dağıttım

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, şimdiye kadar kazandığı tüm ödüller dağıttığını açıklayarak, "Kendime hayran olma korkusu var bende. Eğer bu yaptıklarımı beğenir de onun rüzgârında kendim salınırsam bir daha hiç ilerleyemem diye düşünüyorum. Bu yüzden de önemsememeye çalışıyorum" dedi.

Bu yıl 50’nci sanat yılını kutlayan ünlü sanatçı Nükhet Duru, TRT2'de 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Duru, programda, kariyeri hakkında konuşurken, bu zamana kadar aldığı ödüllerin hepsini dağıttığını dile getirdi.

Duru, bu alışkanlığıyla ilgili, "Böyle tuhaf durumlarım var. Kendime hayran olma korkusu var bende. Eğer bu yaptıklarımı beğenir de onun rüzgârında kendim salınırsam bir daha hiç ilerleyemem diye düşünüyorum. Bu yüzden de önemsememeye çalışıyorum. Mesela dün yaptığım işi bugün hatırlamıyorum bile. Beş sene sonra hatırlarım" diye konuştu.

'BEN ŞARKICI DEĞİLİM'

Duru, bir sanatçının kendine bakması gerektiğini belirterek, “Görsel işler yapan insanın sakin yaşaması, performansını sadece sahneye saklaması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca şarkıcılığı kabul etmediğini belirten Duru, “Ben şarkıcı değilim. İyi şarkı söylüyor olabilirim ama yorumcuyum, anlatıcıyım ve hayal edip onu aktarmaya çalışanım” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN