Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Mehmet Günsur'u kahreden haber! Ünlü oyuncu annesini kaybetti

Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Mehmet Günsur'u kahreden haber! Ünlü oyuncu annesini kaybetti

Muhteşem Yüzyılın unutulmaz isimlerinden Mehmet Günsür’dan kahreden haber! Mehmet Günsür’ün annesinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür'den yüzden haber geldi. İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat olan Sibel Günsür’den kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün annesi Sibel Günsür hayatını kaybetti.

MEHMET GÜNSÜR'ÜN ACILI GÜNÜ


Aralık ayında İstanbul'da özel bir hastanede bypass ameliyatı olan Sibel Günsür'ün tedavi süreci devam ediyordu. Emekli öğretmen olan Sibel Günsür'ün hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, önceki gün düzenlenen cenaze töreni ile annesini Zincirlikuyu'da son yolculuğuna uğurladı.

mehmet-gunsur-anne.jpg

Daha önce oğlu Mehmet Günsür ve gelini Katarina Mongio ile Kanaga dizisinde yer alan Sibel Günsür, Zincirlikuyu'da gerçekleştirilen cenaze töreni ile toprağa verildi. 2018 yılında hayat arkadaşını kaybeden Sibel Günsür ise eşinin yanına defnedildi.

mehmet-gunsur-cenaze.jpg​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN