Malavi meclis üyesi Cornelius Mwalwanda koronavirüsten öldü

Malavi meclis üyesi Cornelius Mwalwanda koronavirüsten öldü

Doğu Afrika ülkesi Malavi'de, meclis üyesi Cornelius Mwalwanda, yeni tip koronavirüs (corona virüs) nedeniyle hayatını kaybetti.

Malavi Meclis Sözcüsü Catherine Gotani Hara, yaptığı açıklamada, geçen hafta Kovid-19'a yakalanan Malavi Kongre Partisinin üyesi Mwalwanda'nın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Ülkede nisan ayında ilk Kovid-19 vakası görülmesinden bu yana 3 meclis üyesi virüse yakaladı.

Malavi'deki halk Kovid-19'le mücadele kapsamında 3 günlük oruç başladı.

Ülkede şimdiye kadar 2 bin 805 Kovid-19 vakası görüldü, 55 kişi hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN