Menteşe Belediyesinin, Repliği söyle ödülü kazan yarışmasının sonuçları belli oldu

Menteşe Belediyesinin, Repliği söyle ödülü kazan yarışmasının sonuçları belli oldu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan proje kapsamında belirlenen replikleri oyunlaştırarak videoya çeken ve değerlendirme sonrasında dereceye giren çocuklara ödülleri, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından verildi.

Muğla Menteşe'de repliği söyle ödülü kazan yarışması sonucunda ‘Olur mu çocuklar ben hep evdeyim’ repliği ile Ayça Öncü birinci olurken, ‘Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği’ repliği ile Beste Yarbaşı ikinci oldu.

Dereceye giren çocuklara ödüllerini takdim eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Halkımızın her kesiminin katılım göstereceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ve projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu projemizde de katılımcılar dillere pelesenk olmuş, hafızalara kazımış, Türk filmlerindeki belirli replikleri oyunlaştırarak videoya çektiler. Ayça ve Beste kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

Yarışma sonucunda birinci olan Ayça Öncü’ye Ebru seti, ikinci olan Beste Yarbaşı’ya ise robotik kodlama seti hediye edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN