Bıçaklı kavgada 15 yaşındaki genç kız yaralandı

Bıçaklı kavgada 15 yaşındaki genç kız yaralandı

Kocaeli'de Kent Meydanı’nda tartışan 2 genç kızın kavgası kanlı bitti. S.B. (20), üzerindeki bıçakla G.B.'yi (15) bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan G.B. hastaneye kaldırılırken kaçan S.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay, saat 17.00 sıralarında İzmit Kent Meydanı'nda meydana geldi. Meydanda yürüyen 2 grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.B. ile S.B. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında üzerindeki bıçağı çıkaran S.B., G.B.'yi kalçasından bıçakladı.

6132719

Genç kız kanlar içerisinde yığılırken, S.B. ise koşarak kaçmaya başladı. Bu sırada bölgede devriye görevinde bulunan polis ekibi, G.B.'nin çığlığını duyarak ekip otosundan inip olay yerine koştu. Şüphelinin kaçtığını gören polisler, yaklaşık 100 metre koşarak S.B.'yi yakaladı. Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan G.B. ise Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. S.B. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN