CEGEM, yeni başarılara yelken açtı

CEGEM, yeni başarılara yelken açtı

Ceyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği ücretsiz hazırlık kurslarında binlerce genci üniversiteye hazırlıyor.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında üniversite ile tanışan Ceyhanlı gençleri okullarına hediyeleriyle uğurlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni dönem hazırlık kurslarının başladığını belirtti.

Ceyhan’da eğitim-öğretimin yüz akı Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) bünyesinde yeni başarılara imza atacak gençlere eğitim imkanı sunmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Başkanımız genç nesillerin hayata atılmasında gösterdiği fedakarlıkla bizlere hep yol gösterici oluyor. Yeni eğitim döneminde uzman kadromuzla 1000’den fazla öğrencimizin üniversite hayallerini gerçekleştirmek üzere yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

STRESTEN UZAK, HUZURLU DERSLER

Deprem nedeniyle yeni yerine taşınan CEGEM binasının öğrencilerin sorunsuz, stresten uzak, huzurlu bir şekilde sınavlara hazırlanması için düzenlendiğini, eksiksiz bir şekilde yeni dönem eğitim-öğretime başlandığını vurgulayan Başkan Hülya Erdem, “Gençlerimizin iyi bir geleceğe kavuşması için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Eğitimden taviz vermeden, çocuklarımızın, gençlerimizin her ihtiyacını düşünerek ve eksikleri tamamlayarak başarılara yeni başarılar eklemek istiyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan Adana Büyükşehir Belediyemize, eğitim camiamıza, eğitimcilerimize ve öğretmenlerimize, Ceyhanlı ailelerimize, komşularımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN