Geçide atlayan koyunu diğerleri de takip etti: 45 kuzu ve koyun öldü

Artvin'in Borçka ilçesinde hayvan besiciliği yapan Ali Çolak, hayvanlarını otlatmaya götürdü. Koyunlarından birinin dar geçide atlamasıyla sürünün tamamı arkasından gidince 45 koyun ve kuzu öldü.

Artvin'de 250 küçükbaş hayvanını otlatmaya götüren Ali Çolak'ın kuzu ve koyunlarından biri dar geçide atlayınca sürünün tamamı peşinden gitti. 250 küçükbaş hayvandan 45'i öldü.

Artvin'in Borçka ilçesinde 20 yıldır küçükbaş hayvan besiciliği yapan Ali Çolak, ilçeye bağlı Dakvara Köyü'nde hayvanlarını otlattığı sırada koyunlarından biri sürüden ayrıldı.

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETTİLER

Önü kapalı dar bir geçide doğru ilerleyen koyunu sürüde bulunan diğer koyun ve kuzularda takip etti. 250 hayvanın aniden peş peşe geçitte sıkışmasıyla 45 kuzu ve koyun öldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Şehir Haberleri Haberleri